Salakirjoittajat seuraavat kahta massiivista Bitcoin- ja XRP-tapahtumaa – 483,9 miljoonan dollarin krypto on menossa

Yksi ennätyksessä olevista suurimmista Bitcoin-lompakoista on juuri siirtänyt noin 21315 Bitcoinia noin 400 miljoonan dollarin arvosta erilliseen tuntemattomaan lompakkoon.

Ennen tapahtumaa lähettävä lompakko oli 34. suurin tallennettu Bitcoin-osoite maailmassa, vaikka se oli saanut ensimmäisen BTC: n vasta maanantaina BitInfoChartsin mukaan. Tuon lompakon saldo on nyt nolla.

Salausseuraaja Bitcoin Block Bot ilmoitti tapahtumasta, joka maksoi vain 0,00085506 BTC, arvoinen noin 15,78 dollaria kirjoituksen aikana, CoinMarketCapin mukaan.

Noin 16315,2 tapahtuman BTC: tä lähetettiin tuntemattomaan lompakkoon ja 5000 BTC lähetettiin toiseen, eikä yksikään Bitcoin Pro ole siirtynyt uudelleen kirjoituksen aikana, Blockchain.comin mukaan. Mikään mukana olevista lompakoista ei tiedetä olevan sidottu mihinkään kryptovaluuttayhtiöihin tai alan yksityishenkilöihin.

Salausseuraaja Whale Alert raportoi myös massiivisesta salauksen siirrosta San Franciscon maksupalveluyritykseltä Ripple.

Ripple siirsi tiistaina tuntemattomaan lompakkoon 150 miljoonaa XRP: tä lähes 84 miljoonan dollarin arvosta. Kaupan XRP Ledger -maksu oli Bithompin mukaan vain 0,0005 XRP (arvoinen paljon alle yhden penniäkään).

Tuntematon lompakko on aiemmin saanut useita suuria XRP-palasia Rippleltä.

Jotkut viimeaikaisista tapahtumista sisältävät 50 miljoonaa XRP: tä Rippleltä 1. joulukuuta, 27 miljoonaa XRP: tä 4. marraskuuta, 42 miljoonaa XRP: tä 1. lokakuuta, 47 miljoonaa XRP: tä 3. syyskuuta, 39 miljoonaa XRP: tä 19. elokuuta ja yli 26,5 miljoonaa XRP: tä. 1. elokuuta.

Ex-Goldman-rahastonhoitaja sanoo, että Ethereum voi saavuttaa suuremman markkina-arvon kuin Bitcoin

Suojausrahastomiljonääri ja Real Visionin toimitusjohtaja Raoul Pal sanoo, ettei olisi yllättynyt nähdessään Ethereumin markkina-arvon kasvavan pitkällä aikavälillä ylittämällä Bitcoinin markkina-arvon.

The Pomp Podcastin Anthony Pomplianon haastattelussa makrosijoittaja sanoo, että vaikka hän silti pitää parempana Bitcoinia arvovarastona, Ethereumilla on paljon potentiaalia, koska alustalle kaadetaan valtava määrä ihmisen ja rahan energiaa.

„Bitcoin on minulle turmeltumaton vakuus. Se on täydellinen. Rakennetaanko nyt kaikki salamakerros ja kaikki muut tavarat päälle, hieno. Omistan tonnia Bitcoinia. Mutta näen kuinka paljon henkistä pääomaa menee Ethereum-avaruuteen, ja ajattelen, että on mahdollista, että tästä tulee jotain todella, todella suurta.

Joten ajattelen sitä alustana – ja se on erittäin raaka tapa tarkastella sitä – mutta jos näen, että monet ihmiset rakentavat kaikki yhdelle alustalle, niin todennäköisyys yhdelle näistä vedoista maksaa [on] valtava .

Oletetaan, että DeFi (hajautettu rahoitus) on siellä ja siitä tulee todellinen asia. Mitä se voi olla, kuka helvetti tietää? Voisivat olla immateriaalioikeuksia. En tiedä, en välitä. Asia on, mielestäni on mahdollista, että Ethereumilla voi olla suurempi markkina-arvo kuin Bitcoinilla. “

Pal sanoo, että Bitcoinin ylittäminen markkina-arvossa ei tee Ethereumista parempaa valuuttaa tai parempaa sijoitusta, koska ne ovat kaksi hyvin erilaista asiaa.

„Se johtuu siitä, että alustan luonne on omaisuus. Kulta on puhtainta rahamuotoa, jota meillä on ollut. Ja se on 10 biljoonan dollarin omaisuus. Valuuttamarkkinat käyvät kauppaa 4 biljoonaa dollaria päivässä, eivätkä ne ole millään tavalla samanmuotoisia, mutta ne ovat isompi foorumi, koska useammat ihmiset käyttävät sitä. Joten valuuttamarkkinat ovat kaiken arvoisia.

Joten ajattelen sitä vain näillä termeillä, ja jälleen kerran se on hyvin makrotapa tarkastella sitä, jota ei kiinnosta tekniikoiden välinen taistelu ja mikä heimo uskoo mihin ja kuinka monta kolikkoa voit mitata ja mikä on kokonaissumma on kuin.“

Viime viikolla Pal paljasti myyvänsä kaiken kullansa ja sijoittamalla 98% nestemäisestä nettovarallisuudestaan ​​BTC: hen ja ETH: hen.

Categories: Bitcoin
Tags: