Expedia Teams met Travala om Crypto Betalingen naar 700k Hotel Boekingen te brengen

7. Juli 2020 Aus Von admin

Reisboekingsgigant Expedia werkt vandaag samen met het crypto-reisplatform Travala.com, waardoor gebruikers meer dan 700.000 accommodaties kunnen boeken met Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Betalen met BTC, ETH, XRP, anderen

Vanaf een persmededeling, zal de miljarden-dollar getaxeerde Amerikaanse firma met Travala van AustraliÓ samenwerken om cryptobetalingen over zijn hotel het boeken verticals te steunen.

Expedia Group is een online reiswinkelbedrijf voor consumenten en kleine zakenreizen. Zijn websites, die hoofdzakelijk de aggregators van de reistarieven en de motoren van de reismetasearch, omvatten CarRentals.com, Expedia.com, HomeAway, Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz, Travelocity, Trivago, en Vrbo.

Travala.com werd opgericht in 2018 en later overgenomen door Binance in 2019. Het bedrijf biedt gebruikers de mogelijkheid om hotelkamers te boeken met behulp van BTC, LTC, ETH, TRX en meer dan 20 andere altcoins. Het bedrijf beweert meer dan 2 miljoen kamers op zijn portaal te hebben, met kortingen van 40 procent voor gebruikers.

De Hogere Ondervoorzitter Alfonso Paredes van de Groep Expedia zei het bedrijf poogt de zaken van Travala.com sneller dan eerder op te schalen. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf „innovatie en het belang van het toestaan van gebruikers om hun favoriete betalingsmethode te kiezen erkent.

Hij merkte op dat door Expedia’s uitgebreide reisaanbod, partnerondersteuning en geavanceerde technologie, het bedrijf zich specialiseert in het helpen van partners zoals Travala.com „fantastische ervaringen op te bouwen voor hun reizigers.“

Het consumentenvertrouwen groeit.

Juan Otero van Travala.com openbaarde de laatste maand op maand gegevens van de firma toonde het vertrouwen van de consument en de reiswens, tegen de aan de gang zijnde COVID-19 achtergrond, stijgt met een 80 percentenverhoging van geboekte kamernachten en websiteverkeer omhoog 50 percenten week-op-week.

Otero verklaarde Crypto Cash goedkeuring is klaarblijkelijk op de stijging, betekenend reizigers hebben betalings keus en transparante tarifering voor elke geboekte reis.

Sprekend op EPS Rapid, zei hij het API product de ,,beste“ reisindustrie was en dat het vennootschap grotere aanpassings keus en beschikbaarheid voor onze gebruikers, met inbegrip van 4 en 5 sterhotels in hoogste bestemmingen ontgrendelde.

Ondertussen, besloot de stichter Changpeng Zhao van Binance:

Travala.com heeft bewezen dat ze in staat zijn om een reisboekingsplatform van wereldklasse te bouwen. We zijn verheugd om de ontwikkeling van Travala.com’s relatie met Expedia Group te zien, omdat ze het gebruik van cryptocurrency in de reiswereld verbeteren.

Zoals BTCManager in mei 2020 meldde, fuseerde de door Binance gesteunde Travala.com met TravelbyBit om ’s werelds grootste, en een van de weinige, op cryptografie gebaseerde reisorganisatie te creëren.