BTC kæmper for at få et betydeligt momentum som Bears Guard $ 13K

24. Oktober 2020 Aus Von admin

BTC har set en inspirerende periode med prishandling i løbet af de sidste 48 timer. Verdens første krypto steg til en ny højde på $ 13.250, inden han stod over for en vis afvisning, der skubbede priserne tilbage i den øverste $ 12.000-region.

BTC-prisen har siden svingt under $ 13.000 modstandsniveauer, samlet og faldt med et par hundrede dollars, da investorer måler den retning, BTC-markederne vil tage i de kommende timer

På pressetiden er BTCUSD nede 1% for at handle til $ 12.790. Kongemøntens momentum er tilsyneladende gået lidt tilbage efter afvisningen nær $ 13.200 . Imidlertid forventer mange handlende, at BTC-tyre snart vil genvinde $ 13K.

For at forklare den psykologiske betydning af $ 13-niveauet sammenlignede en kryptohandler og analytiker den nuværende rally med det, der blev set i midten af ​​2019, da BTC begyndte sin blow-off-top.

”Prisen på BTC teleporteret fra $ 12.000 til $ 13.000 $ til $ 14.000, hvilket chokerede for de fleste investorer og fik nogle til at tro, at et fuldt sprængt bull run var nært forestående. Men Bitcoin afviste fra $ 14.000, derefter $ 13.000 senere samme sommer som en bekræftelse af regionens tekniske betydning, ” forklarede den erhvervsdrivende via Twitter.

BTC er klar til at bevæge sig højere i de kommende dage, drevet af et fortsat skub for finanspolitisk stimulus og den igangværende brummer over Paypals indtræden i kryptosfæren .

Bitcoin kan stå over for en lille afslutning

BTC-prisen har udtrykt en enorm styrke gennem de sidste par dage, præget af en ubarmhjertig opadgående tendens, der har set aktivet overvinde flere modstandsniveauer.

Ifølge Ki Young, administrerende direktør for analysefirmaet CryptoQuant, vil flagskibskryptoen muligvis snart se et lille fald på grund af stigende spotpres fra store indehavere af BTC.

Administrerende direktør observerede via et tweet, at udvekslingen af ​​hvaler er spidsende, hvilket indikerer, at de forbereder sig på at sælge deres positioner. Han konkluderede, at en mindre afvikling kunne være lige rundt om hjørnet, men han forventer, at tyremarkedet fortsætter i betragtning af den lave udveksling hvalforhold.